ATSI 3 Series
Anatomy Trains Structural Integration

Kaipaatko rakenteellista tasapainoa, kehomielen eheyttä ja yhteyden tunnetta maan kanssa?


ATSI 3 Series on kolmen 120 min hoitokerran mittainen, liikettä ja tavoitteellista manuaalista terapiaa yhdistelevä structural bodywork projekti. Se on loistava työkalu kehon rakenteiden ja jännitysten tasapainottamiseen, liikkeen ja liikkumisen helpottamiseen sekä kehonkuvan selkeyttämiseen. 


Kolmen kerran sarja

Ensimmäisellä käyntikerralla kartoitetaan alkutilannetta alkuhaastattelun, mahdollisten odotusten sekä tavoitteiden asettamisen kautta. Varsinainen työ käsittelee alaraajoja sekä lantiota. Tarkoituksena tuoda alavartalon rakenteisiin tasapainoa ja luoda tukevaa alustaa, jonka päällä seistä ja liikkua.

Toisella kerralla käydään läpi ylävartaloa sekä käsivarsia. Tarkoituksena tuoda ylävartalon rakenteisiin tasapainoa, joka mahdollistaa hartioiden ja käsivarsien parempaa toimintaa, sekä luoda edellytyksiä tehokkaalle ja esteettömälle hengitykselle.

Molemmilla käynnillä hoito lopetetaan niskan rentoutukseen sekä tehtyä työtä integroivaan selän käsittelyyn.

Kolmas kerta keskittyy selkärankaan, niskaan ja päähän. Tällöin voidaan myös käydä läpi alueita, joihin ei ehditty paneutua kahdella ensimmäisellä kerralla. Kolmannen kerran tarkoituksena on tasapainottaa rangan taivutukset ja kierrot, ja tuoda selkä, niska ja pää osaksi nyt tasapainotettua yhtenäistä kokonaisuutta.

Kun sarja on käyty läpi, työ jatkaa tekemistään, uudelleen tasapainotetun kehon hakiessa paikkaansa arjen, työn ja harrastusten kuormituksessa.


Aikataulusta

Kolmen kerran sarjan voi halutessaan käydä läpi viikossa (aikataulusta riippuen), tai kolmen viikon sisällä. Projektin levittäminen pidemmälle aikavälille saattaa tuottaa heikompia tuloksia.

ATSI 3 Seriesin voi myös käydä halutessaan läpi uudestaan, useampaan kertaan. Sarjojen välillä tulisi kuitenkin pitää vähintään neljä viiikoa taukoa. Tämä sen vuoksi, että sinulla ja kehollasi olisi aikaa asettua uuteen tilanteeseen. Uusinta kierroksella on mahdollista päästä käsiksi syvempiin rakenteisiin.

Miten saada kaikki mahdollinen irti ATSI 3 Series-projektista?


Mitä odottaa?

ATSI 3 series on mainio ja vahvistava piristysruiske asennollesi ja liikkumisellesi, mutta se ei ole ihmelääke. Jos sinulla on jokin tila, joka saattaisi estää manuaalisen käsittelyn, tiedustele asiaa lääkäriltäsi. Akuutissa tulehdustilassa tai - sairaudessa, hoitosarjan tekeminen ei tule kysymykseen. Se on erittäin tehokas keino selvittää kroonisia kiputiloja, joilla on rakenteellinen ja biomekaaninen alkuperä, sitä ei kuitenkaan ole suunniteltu parannukseksi mihinkään sairauteen tai ensiavuksi loukkaantumisesta johtuvaan vammaan. Tarkista terapeutiltasi mikäli et ole varma, voitko käydä hoitosarjaa läpi...


Kuinka valmistautua?

Tässä on muutamia ehdotuksia joiden avulla voit saada enemmän irti käynneistäsi. ATSI 3 series on projekti, jonka tarkoituksena on tuoda tasapainoa kehoosi, herätellä ja uudelleenkouluttaa asentotuntoasi sekä päästää irti nykymaailman vieraannuttavista vaikutteista. Kaikki ehdotukset eivät välttämättä sovi sinulle, mutta harkitse niitä kaikkia ja valitse sitten sinulle mieluisimmat vaihtoehdot...

Kaipaatko rakenteellista tasapainoa, kehomielen eheyttä ja yhteyden tunnetta maan kanssa?