Anatomy Trains Structural Integration 3 series on kolmen 90 min hoitokerran mittainen, liikettä ja tavoitteellista manuaalista terapiaa yhdistelevä bodywork projekti. Se on loistava työkalu kehon rakenteiden ja jännitysten tasapainottamiseen, liikkeen ja liikkumisen helpottamiseen sekä kehonkuvan selkeyttämiseen.


Kolmen kerran sarja

Ensimmäisellä käyntikerralla kartoitetaan alkutilannetta alkuhaastattelun, mahdollisten odotusten sekä tavoitteiden asettamisen kautta. Varsinainen työ käsittelee alaraajoja sekä lantiota. Tarkoituksena tuoda alavartalon rakenteisiin tasapainoa ja luoda tukevaa alustaa, jonka päällä seistä ja liikkua.

Toisella kerralla käydään läpi ylävartaloa sekä käsivarsia. Tarkoituksena tuoda ylävartalon rakenteisiin tasapainoa, joka mahdollistaa hartioiden ja käsivarsien parempaa toimintaa, sekä luoda edellytyksiä tehokkaalle ja esteettömälle hengitykselle.

Molemmilla kerroilla hoidon lopuksi tehdään ns. end game, jossa käydään läpi niskaa sekä selkää.

Kolmas kerta keskittyy selkärankaan, niskaan ja päähän. Tällöin voidaan myös käydä läpi alueita, joihin ei ehditty paneutua kahdella ensimmäisellä kerralla. Kolmannen kerran tarkoituksena on tasapainottaa rangan taivutukset ja kierrot, ja tuoda selkä, niska ja pää osaksi nyt tasapainotettua yhtenäistä kokonaisuutta.

Kun sarja on käyty läpi, työ jatkaa tekemistään, uudelleen tasapainotetun kehon hakiessa paikkaansa arjen, työn ja harrastusten kuormituksessa.


Aikataulusta

Kolmen kerran sarjan voi halutessaan käydä läpi viikossa (aikataulusta riippuen), tai kolmen viikon sisällä. Projektin levittäminen pidemmälle aikavälille saattaa tuottaa heikompia tuloksia.

ATSI 3 series:n voi myös käydä halutessaan läpi uudestaan, useampaan kertaan. Sarjojen välillä tulisi kuitenkin pitää vähintään neljä viiikoa taukoa. Tämä sen vuoksi, että sinulla ja kehollasi olisi aikaa asettua uuteen tilanteeseen. Uusinta kierroksella on mahdollista päästä käsiksi syvempiin rakenteisiin.


Haluatko saada kaiken irti sessioistasi? Lue nämä..

Mitä odottaa?
Kuinka valmistautua?

Varaa aika fysioterapiaan tai faskiakäsittelyyn tästä!