Moikka!

Mä olen Matti, fysioterapeutti ja bodyworkkeri Kittilässä. Oon valmistunut fyssariksi Saimaan AMKsta Lappeenrannasta ennen joulua 2010. Siitä sitten muutettiin vaimon ja lapsen (joita nyt on kolme) kanssa Etelä-Pohjanmaalle, josta matka jatkui kohti Lappia ja Kittilää vuoden 2020 alussa. Faskia alkoi kiehtomaan mua melko pian valmistumisen jälkeen, siinä oli paljon järkeä - jälkeen päin ihmettelen miksi koulussa siitä ei puhuttu mitään. Toivottavasti asiat ovat nyt toisin. Lähdin siis kouluttamaan itseäni ja nyt olen yksi harvoista Suomessa työskentelevistä Anatomy Trains Structural Integration Part II - sertifioiduista tekijöistä. Koulutuksen viimeinen osa, Part III pyörii ajatuksissa.

Faskian myötä lisääntyi kiinnostus ihmisen liikkumiseen ja liikkeeseen, sitä kautta kehon kuormittumiseen ja kourmituksen mukaiseen adaptaatioon, sen mahdollisesti tuottamiin kompensaatiohin, ongelmiin ja kipuun. Ihmisen keho on tehty liikkumista varten, jos sitä ei liikuta siitä tulee hyvä olemaan paikallaan - jolloin siitä tulee myös hankala liikuttaa.

Työkalupakkini onkin täyttynyt menetelmillä ja keinoilla, joiden tehtävänä on palauttaa kehosi kykyä liikkua ja tehdä siitä helpomman ja vaivattomamman tuntuista. Jos susta tuntuu, että haluaisit tehdä töitä mun kanssa ja tulla tutummaksi kehosi kanssa ja oppia pitämään se liikkuvana (iästä huolimatta!), niin ota yhteyttä ja ryhdytään hommiin!

Tsekkaa tästä jos koulutustaustani kiinnostaa.