TAKAISIN JUURILLE

VALMENNUS 4x60 min + Takaisin Juurille Mini-setti
Live tai Online (Zoom)

Oletko valmis palaamaan ihmiskehon ja liikkeen alkulähteille, rakentamaan tukevaa perustaa ja löytämään jouston takaisin askeliisi?

Leonardo da Vinci sanoi aikoinaan jalkojen olevan taiteen mestariteos sekä insinöörityön taidonnäyte. Ne ovat kehosi rakenteellinen ja toiminnallinen perusta, joilla on kaikki mahdollisuudet kantaa sinut läpi elämäsi ilman minkäänlaisia ongelmia - siis jos ne toimisivat, kuten niiden kuuluu.

Näin ei kuitenkaan välttämättä ole.

Sinun kehosi ja se miten se toimii, on seurausta ympäristöstäsi ja siitä miten käyttäydyt siinä, sama on jalkojesi laita. Suurella todennäköisyydellä olet käyttänyt liian kapeita ja jäykkiä kenkiä läpi elämäsi, jonka seurauksena jalkojesi luontainen kuormituksenjako ja jousto ovat heikentyneet - joka voi sitten heijastua jalkojen toiminannallisina ongelmina tai kipuina - tai muualla kehossasi, jalkojen toimimattomuuden seurauksena.

Tarinan kulun voi kuitenkin kääntää toiseen suuntaan, mutta se vaatii sinulta pieniä muutoksia ympäristöösi ja siinä miten siinä käyttäydyt. Takaisin juurille-valmennus tarjoaa sinulle kattavan tietopaketin edellä mainituista syistä ja tarvittavista muutoksista - lisäksi saat harjoitusohjelman - toki räätälöitynä omien tarpeittesi mukaan - jolla edistää asiaa eteenpäin!

Valmennus sopii sinulle, jos...

- sinulla on keho - olit sitten sohvaperuna tai urheilija
- sinulla on ongelmia kävelyn tai juoksun kanssa
- sinulla on kipuja jaloissa, alaraajoissa tai selässä, kun kävelet tai juokset tai harrastat
- sinä olet kiinnostunut jalkojen ja kehon toiminnasta ja haluat kehittää sitä

Mitä valmennus sisältää?

Neljä tapaamiskertaa - joka livenä tai verkon välityksellä - joissa kartoitetaan sinun jalkojesi ja kehosi toimintaa ja kuinka sitä kannattaa lähteä muokkaamaan luonnollisempaan ja toimivampaan suuntaan. Tavoitteena saavuttaa tilanne, jossa kehon luontaiset iskunvaimennus- ja kuormituksenjakojärjestelmät pääsevät toimimaan suunnitellusti kävellessä ja juostessa - ja muissakin tilanteissa.

Valmennus alkaa jalkateristä ja tukevan - mutta myös joustavan perustan luomisesta, jatkuen lonkan rooliin alaraajan kontrolloijana ja edeten näitä osasia yhdistäviin integroiviin harjoituksiin.

Pakettiin kuuluu myös Takaisin Juurille Mini-setti, johon kuuluu pallo sekä varpaiden levittimet.

Valmennuksen hinta on 300€.