STRUCTURAL BODYWORK


Structural bodywork ei ole hierontaa perinteisessä mielessä, lihasten sijaan keskitymme kehon faskiarakenteisiin. Sen lisäksi, että käytettävät otteet ja menetelmät eivät ole tuttuja klassisesta hieronnasta, sinä pääset osallistumaan prosessiin paljon enemmän. Sessio lähtee liikkeelle liikkumisesi ja olemisesi havainnoinnista, jonka perusteella lähdemme työstämään kehoasi ja luultavasti vielä monesta sellaisesta paikasta, jotka eivät sinusta tunnu loogisilta ongelmaasi nähden - mutta, jotka omalla toiminnallaan tai toimimattomuudellaan ruokkivat sitä.

Voit valita seuraavista vaihtoehdoista


Pehmeät jalat, 60 min 

Jäykät ja tuetut kengät, tasaiset alustat ja se, että harvemmin ajattelemme mitä jaloillemme kuuluu, tekevät jaloistamme kovat ja joustamattomat. Tällöin ne eivät pysty täyttämään tehtäväänsä kävellessä tai juostessa niin hyvin, kuin niiden pitäisi - josta puolestaan seuraa monenlaisia ongelmia jaloissa, sekä myös ylempänä kineettisessä ketjussa.

Tämä käsittely on suunniteltu palauttamaan jalkateriesi ja nilkkojesi luontaista joustoa sekä helpottamaan jalkojen kipuja.


ATSI kertakäynti, 120 min

Yksittäinen kehon tai kehonosan liikettä ja toimintaa edistävä bodywork sessio. Valitse tämä, jos haluat syventää ymmärrystäsi kehosi toiminnasta ja miten se mahdollisesti vaikuttaa kokemiisi ongelmiin.

Käynti lopetetaan niskan rentoutukseen sekä tehtyä työtä integroivaan selän käsittelyyn.


ATSI 3 Series, 3 x 120 min

Yksittäistä ATSI käyntiä tehokkaampi kolmen kerran sarja, jonka tarkoituksena on tasapainottaa kehosi rakennetta ja toimintaa, vieden sinut syvemmälle kehoosi ja lisäten ymmärrystäsi siitä, miten sen toiminta vaikuttaa mahdollisiin ongelmiisi

Ensimmäisellä kerralla motiivina on tasapainottaa alaraajat sekä lantio, ja luoda tukeva alusta, jonka päällä seistä ja liikkua.
Toisella kerralla tarkoituksena on avata rintakehää, mahdollistaen vapaammman hengityksen sekä tasapainottaa hartiat ja olkapäät.
Kolmannella kerralla käydään läpi selkärankaa ja niskaa, tarkoituksena yhdistää ja integroida ala- ja ylävartalo toisiinsa.

Lue lisää ATSI 3 Series projektista..


Kiinnostaako bodywork? Varaa aikasi tästä!