JALKANÖRTIN OPPITUNTI

Tarinoita polun varrelta...


Lotta

"Kävin tänään Kittilässä opettelemassa miten kävellään. Parin vuoden paljasjalkailun jälkeen itselleni on näemmä ollut erittäin epäselvää miten jalan kuuluisi toimia. Olen tuudittautunut siihen uskoon että paljasjalkakengät vie autuuteen ja sivuuttanut melkolailla sen faktan että oma aktiivisuus olisi melkolailla avainasia. Hyvä että kävin, tuli roppakaupalla uutta oppia (ja varmaan ihan yhtä paljon meni yli ymmärryksen ). Selkeää ja informatiivista, sopivan selkeitä harjoitteita että hömelömpikin ymmärtää. Iso suositus Matti Melanen ja Paljasjalka Fysio. Joskus ne pienet oivallukset ovat kaikkein suurimpia." 

MITEN HOMMA TOIMII?

Tervehdys, matkaaja, tulet sitten läheltä tai kaukaa, seisahdu hetkeksi ja kuuntele...


- Jalkanörtin Oppitunti on suunniteltu sinulle, joka olet kiinnostunut jalkojesi toiminnasta ja palat halusta oppia niistä lisää, tulit sitten lähiseudulta tai olet matkustanut kauempaa.

- Tällä oppitunnilla tulet ymmärtämään mitä jalkojesi pitäisi tehdä askeleen aikana ja miksi. Opit myös mikä on lonkkien tehtävä jalkaterän ja sen holvikaarien hallinnassa. Sen lisäksi askeleen eri vaiheet tulevat sinulle tutuiksi, etkä mene enää metsään, kun joku alkaa puhumaan pronaatiosta tai varvastyönnöstä..

- Takataskuun sinulle jää myös harjoitukset, joilla pystyt kehittämään sinulle tarpeellisten palasten toimivuutta.


Varaa aika Jalkanörtin Oppitunnille ajanvarauskalenteristani!
> Jalkanörtti > Jalkanörtin Oppitunti