OLENNAISET ASIAT TYÖPAJAT
3 x 60 min (Teams & Live)

VIDEO TÄHÄN

Olet varmaan kuullut, että keho toimii kävellessä kokonaisuutena. Sujuvan ja toimivan kävelyn aikana kehon eri osien tulisi tehdä harmonista yhteistyötä keskenään. 

Tavan tallaajalla voi mennä sormi suuhun, kun tätä sekamelskaa yrittää ymmärtää. Kehon eri osien nimien ja liikkumisen termien määrä voi tuntua ahdistavalta, mutta asiaa voi myös tarkastella hyvin yksinkertaisesti.

Unohda osat. 

Mieti kokonaisuutta ja kysy itseltäsi tapahtuvatko OLENNAISET ASIAT kehossasi?

MITKÄ IHMEEN OLENNAISET ASIAT?


Kun kävelet, kehon eri osat liikkuvat yksinään sekä yhdessä muiden osien kanssa. 

Kun tätä yhteistyötä tarkastelee, voi huomata, että kävelyn eri vaiheiden aikana kehon eri osat kulkevat tiettyjen asentojen ja kulmien kautta suhteessa toisiinsa.

Näistä asennoista ja kulmista muodostuu kokonaisuus, jossa kehon iskunvaimennus, kuormituksenjako sekä voimantuotto pääsevät toimimaan luonnollisesti ja tarkoituksenmukaisesti. 

Nämä asennot ja liikkeen hetket ovat Olennaisia Asioita.

Kun alat ymmärtämään näitä Olennaisia Asioita ja miksi niiden on hyvä päästä tapahtumaan, pystyt analysoimaan omaa kävelyäsi ja sen mahdollisia puutteita vastaamalla yksinkertaisiin kyllä/ei -kysymyksiin.

Näiden vastausten perusteella pystyt kohdistamaan harjoitteluasi oikeisiin paikkoihin, sekä seuramaan kehitystäsi ajan kuluessa.


MITÄ TULET OPPIMAAN TYÖPAJASSA?


PAINOVOIMA ON YSTÄVÄSI!

Kehosi on kolmeulotteinen objekti maan painovoimakentässä.

Kun alat ymmärtämään kuinka ihmiskehon eri osaset muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden, ymmärrät myös kuinka asuttamamme planeetan painovoima nostaa meitä ylöspäin alaspäin vetämisen sijaan sekä auttaa meitä liikkumaan.

Siun täytyy ainoastaan pitää huolta siitä, että palikkasi pysyvät liikkuvina ja, että niillä on mahdollisuus liikkua. Luonto hoitaa loput.

KÄVELYN VAIHEET JA OLENNAISET ASIAT!

Kävelessä maassa oleva jalka kulkee kolmen eri vaiheen läpi.

Näiden kolmen vaiheen aikana kehossa tapahtuu pienempiä, Olennaisista Asioista, liikkeitä joilla on kehon toiminnan kannalta omat tärkeät tehtävänsä. Ne tapahtuvat joko hyvin, sinne päin tai eivät tapahdu ollenkaan.

Tämän perusteella meillä onkin jo kasassa tietoa, jonka perusteella voidaan ohjata harjoittelua oikeaan suuntaan.

ANALYSOI JA KEHITÄ!

Jos Olennaiset Asiat eivät tapahdu kunnolla tai ollenkaan, niin harjoittelun motiivina on saada mobilisoitua kehon rakenteita liikkumaan ja joustamaan paremmin, jotta Olennaiset Asiast pääsevät tapahtumaan ja täyttämään tehtävänsä.

Jos Olennaiset Asiat pääsevät tapahtumaan, voidaan miettiä, että voisivatko ne tapahtua paremmin?

VARAA PAIKKASI TYÖPAJAAN PALJASJALKA FYSION HOLVI-VERKKOKAUPASTA!


OLENNAISET ASIAT TYÖPAJA

3 x 60 min (Teams & Live)

75 €

alv sisältyy hintaan