JALKANÖRTIN OPPITUNTI

Jalkanörtin Oppitunti on suunniteltu siulle, joka olet kiinnostunut jalkojesi toiminnasta ja palat halusta oppia niistä lisää.

Tällä oppitunnilla tulet ymmärtämään mitä jalkojesi pitäisi tehdä askeleen aikana ja miksi. Opit myös mikä on lonkkien tehtävä jalkaterän ja sen holvikaarien hallinnassa. Sen lisäksi askeleen eri vaiheet tulevat sinulle tutuiksi, etkä mene enää metsään, kun joku alkaa puhumaan pronaatiosta tai supinaatiosta.

Takataskuun sinulle jää myös harjoitukset, joilla pystyt kehittämään sinulle tarpeellisten palasten toimivuutta.

ASIAKASPALAUTTEITA - tarinoita matkan varrelta

"Oon saanu myönteisemmän ajattelun omaa kehoa ja jalkoja kohtaan, nyt tiiän että pystyn vaikka mihin kun vaan teen ja totutan kehoa liikkumaan. Oon istunut vähemmän tuoleilla ja enemmän muualla ja ylipäänsä kiinnittänyt huomiota kehon käyttöön.

Jalkaterät osoittaa nyt kävellessä luonnostaan eteenpäin, eikä sivuille. Kävely tuntuu rullaavammalta ja kevyemmältä. Jalkaterien kivut on myös vähentynyt."

- Anni
"Jalat ei oo ollu pitkään aikaan näin kivuttomat. Se penikkakipu ja akillesjänteen kipu katos yhtäkkiä ja samoin isovarpaiden kivut on lähes tiessään. En ihan näin pian odottanut tuloksia, mutta hyvä näin! 😀

Tosiaan alkuun paljasjalkakengät tuntu rasittavan jalkoja, mutta se kipu sitten katos aivan yhtäkkiä. Ja jumppaa oon toki tehnyt myös päivittäin." 😁👍

- Maija

Ensimmäistä kertaa oivalsin, että holvikaaria pystyy muokkaamaan korkeammiksi vielä aikuisiälläkin - pitää vain tietää mitä tekee. Ja Matti kyllä tietää mitä tekee, mahdollisesti enemmän kuin kukaan muu Suomessa!

Ilman Paljasjalka Fysiota tuskin olisin päässyt näin nopeasti jaloilleni. Tätä kirjoittaessani olen hetki sitten tullut maaliin Himos Trail 52 km:n polkujuoksukisasta. Olen saanut takaisin vahvan yhteyden kehooni ja maahan jalkojeni alla. Luotan taas jalkoihini ja tiedän niiden kestävän kovaa kuritusta.

Minulla on kirkas aikomus yltää tulevaisuudessa yhä äärimmäisempiin ja pidempiin suorituksiin, aina useisiin satoihin kilometreihin saakka."

- Petri
"Kävin tänään Matin luona opettelemassa miten kävellään. Parin vuoden paljasjalkailun jälkeen itselleni on näemmä ollut erittäin epäselvää miten jalan kuuluisi toimia. Olen tuudittautunut siihen uskoon että paljasjalkakengät vie autuuteen ja sivuuttanut melkolailla sen faktan että oma aktiivisuus olisi melkolailla avainasia.

Hyvä että kävin, tuli roppakaupalla uutta oppia (ja varmaan ihan yhtä paljon meni yli ymmärryksen). Selkeää ja informatiivista, sopivan selkeitä harjoitteita että hömelömpikin ymmärtää.

Iso suositus Matti Melanen ja Paljasjalka Fysio. Joskus ne pienet oivallukset ovat kaikkein suurimpia."

- Lotta

HALUATKO SIE VARATA OPPITUNNIN? OTA YHTEYTTÄ!

Saat miut parhaiten kiinni sosiaalisen median kanavien kautta!

Jos siulla on kysyttävää tai siuta kiinnostaa kutsua miut pitämään workshoppia tai luentoa, voit laittaa sähköpostia osoitteeseen: paljasjalkafysio@gmail.com

Paljasjalka Fysio