JALKANÖRTIN OPAS TOIMIVIIN JALKOIHIN

Onko sinulla jaloissasi kipuja ja kolotuksia, joista et ole päässyt eroon yrityksestä huolimatta? Eikö kävely tai juoksu rullaa aivan niin kuin haluaisit? Vaivaako vaivaisenluu? Onko sinulla diagnosoitu ylipronaatio ja olet jo tottunut ajatukseen, että joudut käyttämään tukipohjallisia lopun elämääsi? Jos vastasit kyllä, niin vastaa vielä yhteen kysymykseen.

Missä näet itsesi vuoden päästä?
Vaivaako sinua edelleen samat ongelmat? Olisiko aika muuttaa jotain?

Jalkanörtin Opas on verkkovalmennus, joka auttaa sinua pääsemään eroon jalkojesi ongelmista, saat lisää vapautta ja joustoa askeliisi, opit ymmärtämään kehoasi ja jalkojesi toimintaa osana ihmisen liikettä sekä ehkäisemään vaivojen uusiutumista. Kävelyn ja juoksun tulisi soljua eteenpäin, kuin virtaava vesi, helposti, tehokkaasti ja kauniisti - muutos on mahdollista sinullekin, mutta se vaatii toimintaa.

Syttyikö rinnassasi kipinä? Haluatko muutosta, ja loppua jalkojesi ongelmille - ja ehkä voisit siinä samalla oppiakin jotain? Varataan sinulle ilmainen alkukartoitus, jossa käymme läpi kehosi liikkuvuutta ja liikkeen hallintaa, keskustelemme tavoitteista sekä siitä mitä valmennuksella on mahdollista saavuttaa. Alkukartoitus ei sido sinua mihinkään. Ota yhteyttä ja aloitetaan yhteinen matkamme siitä.


Kiinnostaako ilmainen alkukartoitus? 

Ota yhteyttä, soita 045-258 5544 tai laita sähköpostia osoitteeseen info@paljasjalkafysio.fi