HENKÄYS

VALMENNUS 4x60 min
Live tai Online (Zoom)

Hengitys on yksi elämän perusasioista. Nykymaailman menossa hengityksesi voi kuitenkin häiriintyä ja lähteä kulkemaan suuntaan, joka ei palvele kehosi terveyttä ja toimintakykyä. Henkäys-valmennus on yksi keino kääntää tuo pyörä pyörimään oikeaan suuntaan.

Ihminen pärjää ilman ruokaa muutamia viikkoja ja ilman vettä noin viikon verran, mutta koitapa olla hengittämättä. Happi on polttoainetta kehosi soluille, jotka tuottavat siitä energiaa pyörittämään kehon eri toimintoja. Mutta se, että saavatko solusi happea, onkin sitten jo eri juttu - ja siihen liittyy se miten sinä hengität.

Henkäys-kurssi on yhdistelmä Hoitava Hengitys HB®-menetelmän oppeja yhdistettynä uran varrelta ja koulutuksista rakentuneeseen ymmärrykseen kehon toiminnasta, jossa asiat eivät tapahdu yksittäisinä tapahtumina vaan ovat toisistaan riippuvaisia.

Valmennus sopii sinulle, jos..

- sinulla on keho - olit sitten sohvaperuna tai urheilija
- koet hengästyväsi liian helposti ja se haittaa harrastamistasi tai suoritustasi
- sinulla on vaikeuksia päästä eroon stressistä
- sinulla on vaikeuksia levon ja palautumisen kanssa
- jos sinä olet kiinnostunut hengitys- ja verenkiertoelimistön toiminnasta ja haluat kehittää sitä

Voit myös käydä tekemässä ylihengitystestin Hoitava Hengitys-verkkosivuilla. Mikäli saat testistä yli 25 pistettä, sinulla voi olla syitä tarkastella hengitystäsi.

Käy tekemässä testi tästä..

Mitä valmennus sisältää?

Neljä tapaamiskertaa - joka livenä tai verkon välityksellä - joissa kartoitetaan sinun hengityksesi tämän hetkistä toimintaa ja tilaa ja kuinka sitä kannattaa lähteä muokkaamaan luonnollisempaan ja toimivampaan suuntaan. Tavoitteena saavuttaa tilanne, jossa hengityksesi pääsee palvelemaan kehosi terveyttä, toiminta- ja suorituskykyä.

Valmennus alkaa hengityksen perusteista, hapen siirtymisestä kehon solujen käyttöön ja siitä miten tätä prosessia pystyy omalla toiminnalla edistämään, jatkuen pallean toimintaan - ei pelkästään hengitykseen liittyen, vaan myös sen vaikutuksesta niin ala- kuin yläraajojenkin toimintaan kehon liikkuessa.

Valmennuksen päätyttyä sinulla on ymmärrys siitä mitä hengittäminen on ja työkalut, joiden avulla pystyt jatkossakin edistämään terveyttäsi ja kehosi luonnollista toimintaa sekä purkaa stressiä.

Valmennuksen hinta on 250€.