Näkökulmaani fysioterapiaan ohjailee kiinnostus ihmisen kehon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, toimintaan ja liikkeeseen. Johtavana ajatuksena on opettaa ymmärrystä kehon toiminnasta ja kuinka siitä voi hyvin yksinkertaisilla keinoilla pitää parempaa huolta. Ongelmien syntyä voi ennaltaehkäistä tehokkaasti, kun pitää huolta, että keho osaa ja pystyy liikkumaan hyvin. Mahdollisista tapaturmista kuntoutuminen on myös helpompaa jos liikkumisen ja toiminnan perusta on rakennettu hyvin.

Voit tulla fysioterapiaan lääkärin lähetteellä tai ilman. Jos sinulla on lähete olet oikeutettu Kelan korvauksiin - korvaus vähennetään suoraan laskustasi.

Kun tulet fysioterapiaan otan sinut vastaan ihmisenä, en kipeänä olkapäänä tai selkänä tai muuna diagnoosina. Sen jälkeen lähdemme yhdessä ratkomaan tilannettasi, sinun lähtökohdistasi käsin, kohti asettamiasi tavoitteita. Työkaluina ovat liike, liikkuvuuden- ja liikkeen hallinnan harjoittelu sekä tilanteesta riippuen manuaalinen myofaskiakäsittely, jonka tarkoituksena on helpottaa liikkumistasi sekä erilaiset hengitysharjoitukset.

Syitä tulla fysioterapiaan?
- erilaiset kiputilat
- kehon jäykkyys ja liikkumisen hankaluus
- kehon jännittyneisyys ja hankaluus rentoutua
- vammasta kuntoutuminen
- vammojen ennaltaehkäisy

Varaa aika fysioterapiaan tai faskiakäsittelyyn tästä!