Pehmeät jalat

Jäykät ja tuetut kengät, tasaiset alustat ja se, että harvemmin ajattelemme mitä jaloillemme kuuluu, tekevät jaloistamme kovat ja joustamattomat, jolloin ne eivät pysty täyttämään tehtäväänsä kävellessä tai juostessa niin hyvin, kuin niiden pitäisi - josta puolestaan seuraa monenlaisia ongelmia jaloissa, sekä myös ylempänä kineettisessä ketjussa.

Tämä 60 min faskiakäsittely on suunniteltu palauttamaan jalkateriesi ja nilkkojesi luontaista joustoa sekä helpottamaan jalkojen kipuja.

Rento niska

Oli kyseessä sitten kännykällä somettaminen tai toimistotyö, hartiat ja niska kokevat nykypäivänä toistuvaa ja hyvin yksipuolista rasitusta, jonka seurauksena niiden kudokset jäykistyvät ja tiukkenevat.

Tämä 60 min faskiakäsittely on suunniteltu pehmittämään, tuomaan pituutta ja tilaa niskahartiaseutuun, helpottamaan alueen kipuja sekä rentouttamaan koko kehoa.

Vapaat olkapäät

Toimistotyö, huono ryhti sekä se, että suurin osa käsillä tekemistämme asioista tapahtuu nykyään hartiatason alapuolella, johtavat siihen, että olkanivelet menettevät luontaista liikkuvuuttaan, kun niiden liikkeestä huolehtivat lihakset jähmettyvät ja lyhenevät käytön puutteesta.

Tämä 60 min faskiakäsittely on suunniteltu palauttamaan olkaniveltesi ja hartioittesi liikettä ja liikkuvuutta sekä helpottamaan alueen kipuja.


Varaaa aika fysioterapiaan tai faskiakäsittelyyn tästä!