STRUCTURAL BODYWORK - KAIPAATKO KEHOOSI TASAPAINOA?

Faskiakäsittelyllä rakenteellista eheyttä, olemisen ja liikkeen keveyttä.


It's all connected.
It's all connected.

Structural Bodywork ei ole hierontaa perinteisessä mielessä, lihasten sijaan keskitymme kehon faskiarakenteisiin. Sen lisäksi, että käytettävät Fascial Release - otteet ja menetelmät eivät ole tuttuja klassisesta hieronnasta, sinä pääset osallistumaan prosessiin paljon enemmän. Sessio lähtee liikkeelle liikkumisesi ja olemisesi havainnoinnista, jonka perusteella lähdemme työstämään kehoasi ja luultavasti vielä monesta sellaisesta paikasta, jotka eivät sinusta tunnu loogisilta ongelmaasi nähden - mutta, jotka omalla toiminnallaan tai toimimattomuudellaan ruokkivat sitä.

TÄSMÄISKUILLA MODERNIN AJAN ONGELMIA VASTAAN!


RENTO NISKA

Tämä 60 min faskiakäsittely on suunniteltu rentouttamaan ja palauttamaan niskahartiaseutusi liikettä sekä helpottamaan alueen kipuja.

VAPAAT OLKAPÄÄT

Tämä 60 min faskiakäsittely on suunniteltu palauttamaan hartian ja olkapään alueen liikkuvuutta sekä helpottamaan alueen kipuja.

PEHMEÄT JALAT

Tämä 60 min faskiakäsittely on suunniteltu palauttamaan jalkateriesi ja nilkkojesi luontaista joustoa sekä helpottamaan jalkojen kipuja. 

KAIPAATKO JOTAIN ENEMMÄN?

ATSI sessio - Anatomy Trains Structural Integration

kertakäynti, 120 min

Yksittäinen, kehon tai kehonosan liikettä ja toimintaa edistävä bodywork sessio. Valitse tämä, jos haluat syventää ymmärrystäsi kehosi toiminnasta ja miten se mahdollisesti vaikuttaa kokemiisi ongelmiin.

Käynti lopetetaan niskan rentoutukseen sekä tehtyä työtä integroivaan selän käsittelyyn.


ATSI 3 Series - Anatomy Trains Structural Integration

3 x 120 min sarja

Yksittäistä ATSI käyntiä tehokkaampi kolmen kerran sarja, jonka tarkoituksena on tasapainottaa kehosi rakennetta ja toimintaa, vieden sinut syvemmälle kehoosi ja lisäten ymmärrystäsi siitä, miten sen toiminta vaikuttaa mahdollisiin ongelmiisi

Ensimmäisellä kerralla motiivina on tasapainottaa alaraajat sekä lantio, ja luoda tukeva alusta, jonka päällä seistä ja liikkua. 
Toisella kerralla tarkoituksena on avata rintakehää, mahdollistaen vapaammman hengityksen sekä tasapainottaa hartiat ja olkapäät.
Kolmannella kerralla käydään läpi selkärankaa ja niskaa, tarkoituksena yhdistää ja integroida ala- ja ylävartalo toisiinsa.

Kaipaatko kehoosi tasapainoa?